Ridläger

Sommaren 2021 erbjuder vi på Gyttorps ridklubb ett antal ridläger.
Här kan du hitta allmän information om lägerverksamheten och i menyn till vänster finns Ridläger 2021.

Läge
Gyttorps ridklubb ligger i samhället Gyttorp ca 30 minuters bilresa från centrala Örebro. Vår anläggning består av ett ridhus (20*60m) ett tältridhus (20*40m), ridbana, terrängbana samt härliga ridvägar för uteritter.
På anläggningen finns det plats för totalt 28 hästar varav 12 tillhör ridskolan.
Här finns förutom goda förutsättningar till ridning även minigolfbana, badplats och när livs, allt inom gångavstånd.

Hästar
Hästarna som deltar på lägret är hästar som till vardags arbetar som skolhästar hos oss på GRK. De är trygga välutbildade hästar som mer än gärna lär våra elever hur ridning fungerar. Hästarna är av varierande storlek allt från A-ponnyer upp till stora hästar.

Ledare
Vi har alltid ledare på plats, dygnet runt. All undervisning sker av utbildade ridlärare/ridledare. Till våra läger hör en stallvärd som känner hästar och anläggning väl.

Kost
Maten serveras i vår cafeteria som av Livsmedelsverket är godkänd för servering. Specialkost erbjuds, ange detta i anmälan

Logi
Inkvartering sker på anläggningen; Gyttorps Ridklubb, Finntorp 8, 71 372 Gyttorp.
Övernattningslokalen är belägen vid ridhuset.
I ridhuset finns även cafeteria, dusch och wc.
Wc finns även i stallet.

Egen häst
För den som vill finns möjlighet att ta med egen häst på alla våra läger.
Uppstallning av denna sker på anläggningen, lägerpriset reduceras med 100 kr/dag.
Strö/grovfoder ingår, eget kraftfoder medtages.

Försäkring
Lägerdeltagaren blir medlem i föreningen Gyttorps Ridklubb och omfattas då av SV ridsportförbundets olycksfallsförsäkring, information och villkor finns på www.ridsport.se.

Anmälan och avbokning
Anmälan skall göras skriftligen till This is a mailto link och innehålla deltagarens fullständiga namn, adress, personnummer, nivå på ridkunskap, längd/vikt, ev. specialkost.
Samt namn,personnummer, adress telefonnummer till den som står ansvarig för betalning.
Samt namn,personnummer, adress och telefonnummer till kontaktperson för eleven under lägret.

Om egen häst önskas medtagas, kön, ålder och storlek.

En anmälningsavgift på 1000 kr(300 kr för dagridläger) skall erläggas till GRK Bankgiro 763–5964 i samband med anmälan för att den skall anses som giltig (betalas ej tillbaka vid avbokning annat än vid läkarintyg) och skall vara GRK tillhanda senast 3 dagar efter bekräftelse är skickad från GRK.

Resterande avgift skall vara GRK tillhanda senast 3 dagar innan start och faktureras deltagaren senast2 veckor innan.

Obs!! Boka tidigt rabatt 5 % tom 2021-03-31 (justeras vid slutbetalningen)

Välkommen med din anmälan!
Uppdaterad: 25 MAJ 2020 22:20 Skribent: Linnea Isabella Cederborg