Återbud och Uppsägning av plats.

ÅTERBUD / IGENRIDNING

Kan du inte komma till din ridning så avbokar du till repektive ridlärare senast 14.00 samma dag, lördag och söndagsgrupper senast kvällen före 18.00.

Jonna Tallberg This is a mailto link

Michelle Boije This is a mailto link

Mia Vedlund This is a mailto link

Igenridning innebär att ridning sker i annan likvärdig grupp som passar eleven.

Chans till igenridning endast om återbud lämnats senast kl. 14.00 samma dag.

Det är helt ok att lämna återbud för flera veckor fram i tiden i de fall man vet att man skall vara borta.

Vi erbjuder igenridning vid max fyra tillfällen / termin (om det finns plats i befintlig grupp).

Observera att igenridning sker i mån av plats. För att det skall finnas platser behöver vi Er hjälp med att meddela oss om Ni inte kommer. På så vis kan vi erbjuda tillfällen för igenridning!

UPPSÄGNING AV PLATS

Din plats i gruppen är ett tillsvidareabonnemang. Detta innebär att du måste säga upp platsen i det fall du inte vill fortsätta. Uppsägningen mailas till This is a mailto link
och skall göras senast de datum som finns angivna under fliken Ridskoleavgifter (för att inte behöva betala nästkommande faktura)

Varje fakturatillfälle innehåller ca 10 veckor.

GRK återbetalar ej inbetald ridavgift.

Uppdaterad: 17 JAN 2017 17:09 Skribent: Mia Vedlund