PRIVATSTALLET

På Gyttorps Ridklubb finns möjlighet att hyra boxplatser i Lilla Stallet som består av 5 boxar som ligger i samma byggnad som ridskolestallet men med egen ingång.
Vi erbjuder endast kallhyra. Sambeställning av grovfoder/strö/kraftfoder kan göras med ridskolan

Till en kostnad av: 2000 kr/box

Detta ingår:

• Uppvärmd sadelkammare
  • Tillgång till tvättmaskin under helger
  • Plats att förvara eget grovfoder
  • Plats att förvara eget strö
  • Plats att förvara transport
  • Egen eller delad hage
  • Uppvärmd toalett
  • Tillgång till anläggningens banor då ej verksamhet bedrivs med ponny/häst uppstallad på anläggningen.
  • Tillgång till hinder material/dressyrstaket

Som uppstallad på GRK

• Förväntas du vara medlem i föreningen och vara intresserad av att ställa upp ideellt på de evenemang som klubben anordnar. Såsom tävlingar, städ/fixar dagar osv.
  • Är du välkommen att rida med din ponny/häst på ridlektioner i den mån det finns plats till ett reducerat lektionspris.
  • Har du företräde till de träningar/föredrag osv som erbjuds på anläggningen både med ridskolans ridlärare och externa tränare före ekipage utifrån.

Vara en förebild både när det gäller god hästhållning, ridning, hantering av häst samt bemötande av våra ridskoleelever och deras anhöriga.

Kontakta oss gärna med frågor på This is a mailto link

Uppdaterad: 03 DEC 2020 21:09 Skribent: Ove Östlund