Tävling i sociala medier

12 APR 2022 12:38
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 12:38

Gyttorps ridklubb har tillsammans med NoraGlass en tävling på Facebook och Instagram.

Tävlingsvillkoren är följade:

• Vi sparar inga uppgifter om dig, utöver det du skriver i kommentarerna i GRKs sociala medier. Vi delar inte med oss av kommentarer till en tredje part och kommentarerna används endast i syfte för denna tävling.
  • Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller knuten till Facebook eller Instagram.
  • Tävlingen pågår samtidigt på GRKs Facebook och Instagram, och vinnare utses för bästa replik, oavset vilken plattform repliken postats på.
  • Tävlingen riktar sig till dig som är över 18 år, enligt FBs regler.
  • Posta ditt svar på Facebook eller Instagram innan den 20 april 2022 så är du med och tävlar. Det vinnande svaret publiceras den 24 april 2022 i kommentarsfälten i respektive plattform.
Skribent: Ansela Bognandi Refsbäck