Information från styrelsen

12 JAN 2021 17:16
  • Skapad: 12 JAN 2021 17:16

Hej och god fortsättning på det nya året!

Som en del av er säkert har märkt har det varit lite turbulent på ridklubben den senaste tiden.  I samband med att hyresvillkoren förändrades för att få ekonomi på uthyrningsverksamheten valde samtliga som hyrde boxplats på ridklubben att säga upp sina boxplatser. Vi hoppas att man, oavsett om man hyr boxplats eller inte,  väljer att stödja Gyttorps Ridklubb i framtiden.

Övrig verksamhet i Gyttorps Ridklubb påverkas inte av detta då ridskolan äger sina egna hästar, som sköts och förvaltas av anställd personal och ridskolans egna elever. Ridundervisningen sköts även den av anställd personal och vi är väldigt glada att kunna meddela att ny ridlärare har anställts till vårterminen.

Tävlingsverksamheten påverkas inte heller av detta, då vi har för avsikt att anordna tävlingar precis som vanligt när reglerna så tillåter.

Ungdomssektionen har fått ett uppsving och gör ett utmärkt arbete.

Det är snart dags för ett nytt verksamhetsår på Gyttorps Ridklubb och vi söker personer som vill engagera sig ideellt och arbeta för att barn och ungdomar i Nora kommun med omnejd ska ha möjlighet att få rida och gå på ridskola i sin närhet.

Om du känner att det här med styrelsearbete, tävlingar, ungdomssektion etc. är något som skulle vara roligt, lärorikt och vill göra en ideell insats, tveka inte att höra av dig till styrelsen på tel. 070-677 88 06 eller via styrelsemailen This is a mailto link

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 så kommer troligen årsmötet hållas digitalt någon gång i februari detta år. Mer information kring detta kommer med kallelsen till årsmötet.

/Styrelsen

Skribent: Ove Östlund