Nyhetsbrev oktober 2021

18 OKT 2021 19:45
  • Skapad: 18 OKT 2021 19:45

Höstluft, söndagslufs och toapapper!

Hösten är här med klar luft och vackra färger i naturen. Söndagslufsen är också tillbaka, lugna uteritter på söndag ojämna veckor! Boka din plats på This is a mailto link

Några av oss i styrelsen hade glädjen att få träffa flera av er medlemmar under vecka 34, när vi fanns på ridskolan varje verksamhetskväll. Jättetrevligt för oss och mycket värdefullt för det fortsatta arbetet. Stort tack till er som tog er tid att prata med oss!

Personal: Michelle går en hästskötarutbildning på Strömsholm, så hon jobbar lite mindre hos oss under tiden som utbildningen pågår.

Hästar:

Sandra hade i början av terminen ont i sina hovar och fick vila lite, men mår nu bra igen och går lektioner som vanligt.

Vår nya ponny Jasper verkar trivas fint på hos oss och med sin nya flock. Tack för att ni gett honom lugn och ro i början, så han fått en fin start i sitt nya hem! Det är mycket att vänja sig vid för den som är nyinflyttad.

Verksamheten

Vi kommer att genomföra några försäljningar nu under hösten/vintern. Först ut är toa-/hushållspapper. Vi är jätteglada om vi alla kan hjälpas åt att sälja. Vi har nämligen budgeterat för 40 000 kr intäkter från försäljningar i år, så nu får vi ligga i lite för att nå upp till det.

Kom ihåg att rensa bland häst- ridgrejer och anmäl dig till vår hästloppis den 10 oktober. Och såklart, kom och fynda på loppisen!

Den 16/10 hoppas vi få träffa många av er medlemmar på vår fixardag här på ridskolan! Vi höstfixar fint inne och ute, umgås och fikar. Kom!

Nu ser vi väldigt mycket fram emot allt kul vi ska hitta på i höst! Ridskolecupen som är i full gång, höstlovsläger (finns några platser kvar), uteritter, privatlektioner, sadelprovning och annat.

Höstiga, hästiga hälsningar

/Styrelse och personal vid Gyttorps Ridklubb