Nyhetsbrev december 2021

10 DEC 2021 19:22
  • Uppdaterad: 10 DEC 2021 19:22

Den 19 december är det äntligen dags för julshow på GRK!
Det blir både snyggt, coolt, stämningsfullt och roligt.
Det blir sånt ni kanske längtat efter och sånt ni kanske inte ens visste att ni ville uppleva. Mer kan vi inte säga. Bara kom!

Verksamhet
Nu när tiden med ridtältet och den intilliggande ridbanan är avslutad kan vi äntligen sätta igång med våra planer att bygga en ridbana på vår egen mark, vid utestallet. Det kommer bli både säkrare, bekvämare och mer ekonomiskt hållbart. För att den nya ridbanan ska bli verklighet behöver vi hjälpas åt. Det kommer att behövas både sponsorer, bidrag, material och arbete. Hör av dig till This is a mailto link om du vill vara med och hjälpa till. Inga förkunskaper krävs, alla kan bidra med något och ju fler vi är desto lättare och roligare blir det.
Vi har fortfarande mycket roligt kvar innan vi går in i det nya året. På www.gyttorpsridklubb.se/KommandeAktiviteter/ finns information om kurser, läger och uteritter under jullovet.
Julklappstips: Anmälan till sommarens ridläger kommer att öppna innan jul och det går också utmärkt att köpa presentkort hos oss.

PERSONAL
Det blir några förändringar vid årsskiftet.
Jonna Tallberg kommer att gå ner i arbetstid, men har kvar sina grupper på måndagar och tisdagar.
Vi välkomnar Anki Almlöf som kommer att ta över onsdagsgrupperna. Anki kommer att vara med lite redan före jul, för att lära känna hästar och elever.
Michelle Boije kommer att ha ridlekis på lördagar, tillsammans med Maja Östlund.

Vilka tävlingsryttare vi har förresten!! Och vilken säsong de haft! Såå bra jobbat! En stor applåd, glitterkonfetti och jubel för er alla som tävlat för GRK under 2021! Nästa sommar hoppas vi få se er i ärevarv på hemmaplan, för nu är vi supertaggade på att anordna sommartävlingar igen efter alldeles för lång tid av pandemitrassel.

God jul önskar personalen och styrelsen vid Gyttorps ridklubb!

KONTAKT:
This is a mailto link 070-569 46 44