Nyhetsbrev November 2021

12 NOV 2021 16:16
  • Uppdaterad: 12 NOV 2021 16:16

Hej alla GRK-medlemmar!

Stort tack till alla er som kom och hjälpte till att höstfixa anläggningen på fixardagen den 16/10. Nu är det snyggt och prydligt inför vintern. Och vad roligt det var att fixa tillsammans på vår fina ridklubb! Vi har bland annat byggt staket längs långsidan av ridhuset för att undvika att någon skadas av snöras. Några av sakerna på att-göra-listan hanns dock inte med, så om du inte kunde komma på fixardag men ändå vill vara med och bidra så kan du tex städa kylarna i cafeterian eller klippa gräs/röja sly (behöver göras en tid då det inte är ridlektioner i ridhuset). Sjukhagens stolpar behöver också läggas in på logen innan snön kommer.

HÄSTARNA
Vi har gjort några små justeringar i hästarnas utrustning, då Rebecka från RA saddle attention var här och hjälpte oss med ridskolehästarnas sadlar. Vi hann tyvärr inte med alla, så några hästar får vänta till i december.

VERKSAMHETEN
På julmarknadshelgen har vi ponnyridning vid kyrkan. Ta med alla ridsugna syskon, kusiner och grannar så ses vi där!
Vi drar strax igång en försäljning av fryspåsar från Ölandsplast. Vi hoppas att alla medlemmar kan sälja åtminstone tre förpackningar var.
KM i dressyr går av stapeln den 21 november och KM i hoppning den 5 dec. Håll utkik, det kommer också att erbjudas tillfällen att träna lite extra inför klubbmästerskapen.
Ungdomssektionen planerar för en julshow den 19 december. Save the date, mer info kommer! Detta blir nåt alldeles extra!

Äntligen har vi fått igång cafeterian så att vi kan fika lite medan vi kollar på ridning. Såå trevligt! Cafeterian bemannas ideellt av elever/föräldrar på måndagar och tisdagar. Det vore jättekul om vi kan ha öppet alla dagar vi har verksamhet i ridhuset. Kom gärna och hjälp till, inga förkunskaper behövs. Eller baka nåt gott och lägg i cafeteriafrysen så att vi kan köpa hembakat fika!

Varma hälsningar från personalen och styrelsen vid Gyttorps ridklubb!

KONTAKT: