Nyhetsbrev Januari 2022

12 JAN 2022 10:13
  • Uppdaterad: 12 JAN 2022 10:13

God fortsättning på 2022!

Då var det dags att vänja sig vid att skriva 2022, dags också för oss på GRK att sätta fart med arbetet att bygga ny uteridbana. På vår egen mark denna gång! Det känns rätt på så många sätt, och roligt att vi nu har den möjligheten. Vi planerar för tre tävlingshelger i sommar och vi hoppas såklart att ridbanan är klar innan vi ska välkomna tävlingssugna gäster till oss. Och kanske framförallt innan solen värmer upp ridhuset så mycket att vi nästan storknar därinne på ridlektionerna. Vill du hjälpa till? Kontakta styrelsen på This is a mailto link

NYA ARBETSGRUPPER
För att ytterligare höja kvaliteten på vår verksamhet vill vi starta upp tre nya arbetsgrupper i ridklubben; Ridskoleråd, Fastighetsråd och Sponsorråd.

Ridskolerådet ska fungera som en representantgrupp för våra elever och kontaktyta för styrelsen. Rådet bör bestå av personer från varje veckodag med ridlektioner och gruppen får en styrelsemedlem till sitt förfogande för stöd, info eller vad som behövs.

Fastighetsrådet ska ha koll på vad vår fastighet och våra fordon behöver när det gäller reparationer, underhåll, ny- till- och ombyggnation, någon ur rådet behöver finnas tillhands på städ- och fixardagar och rådet får en kontaktperson i styrelsen.

Sponsorrådet ska anskaffa sponsorer till GRK, ha koll på våra sponsoravtal och förmedla uppgifter till verksamhetschef för fakturering. Även sponsorgruppen får en kontaktperson i styrelsen.

Kan du bidra på ett litet hörn i någon av arbetsgrupperna? Kontakta styrelsen på This is a mailto link

VERKSAMHET
Vill du vara säker på att få plats på något av våra populära ridläger i sommar så går det bra att anmäla sig redan nu. Info finns på www.gyttorpsridklubb.se/ridlager/

Enligt beslut på årsmötet 2021 höjs medlemsavgifterna för 2022 till 330 kr för junior och 380 kr för senior. Hör av dig till This is a mailto link om du vill bli medlem/förnya ditt medlemskap. Ridelever får medlemsavgiften på sin ridfaktura.

Den 27 februari kl 15.00 är det nytt årsmöte på GRK och dags att välja ny styrelse. Är du intresserad av att vara med och driva vår familjära ridklubb? Hör av dig till Fia i valberedningen på 076-3118421 eller This is a mailto link

Ett roligt, hästigt och utvecklande 2022 önskar vi er alla!

/Personalen och styrelsen vid Gyttorps ridklubb

Skribent: Ove Östlund