Tävlingen 4/4 inställd

27 MAR 2020 15:30
Tävlingen 4/4 tyvärr är inställd på grund av förbudet gällande sammankomster på över 50 personer. Vid frågor, kontakta oss på This is a mailto link
  • Uppdaterad: 27 MAR 2020 15:30

Svenska Ridsportförbundet följer noga utvecklingen med anledning av smittläget, där det händer mycket och läget förändras fort. Hur situationen påverkar verksamheten utvärderas kontinuerligt.

Tävlingar måste ställas in

Regeringen tog idag beslut att inte fler än 50 personer får samlas vid allmänna sammankomster. Beslutet träder i kraft på söndag.
Beslutet togs efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Det innebär att ridsporttävlingar inte kan genomföras från och med söndag. Beslutet gäller tills vidare.
Svenska Ridsportförbundets styrelse och personal kommer att göra en konsekvensanalys av vad beslutet betyder framåt, och vad det innebär för till exempel ridskoleverksamheten.

Se länk: https://www.ridsport.se/Aktuellt/Egnanyheter/2020/03/smittinfo-foljmyndigheternasuppmaningar

Skribent: Ove Östlund