Öppethus 26/5

22 MAJ 2018 15:25
Här kan du läsa allt om vårat öppet hus den 26/5, vi börjar kl 11.00! vi ses väl?
  • Skapad: 22 MAJ 2018 15:25

Kom och besök oss och låt oss visa dig vår fina anläggning och våra  fyrbenta kamrater. Passa på att ta dig en tur på hästryggen och träffa oss som jobbar här. Under dagen kommer det finnas korv till försäljning, ungdomssektionen håller i ett lotteri med fina priser. För dig som är nyfiken på ridning till hösten är detta ett perfekt tillfälle att se vilka möjligheter det finns för dig att sätta dig in i ridkonsten. Vi har grupper för barn från 4år upp till vuxengrupper. Så väl elever med tidigare riderfarenhen som nybörjare är välkomna hos oss.

Skribent: David Nordlander