Höstterminen 2018

04 JUL 2018 10:29
Nu är planeringen för höstterminen klar!
  • Uppdaterad: 04 JUL 2018 10:43

Ridande hos oss har under de närmsta dagarna blivit inbjuden till ridgrupp ht-18. Erbjudandet ligger i varukorgen under respektive elev i inloggat läge i Horsemanager.

För att dela upp din faktura går du till varukorgen, väljer delbetalning och antal fakturor. Observera att detta måste göras inom 10 dagar, i annat fall faktureras hela beloppet på första fakturan.

Platser för nya elever finns! Både i form av ströplatser i befintliga grupper och i förbredande grupper för vuxna och barn.

Är du ny elev och intresserad av att börja rida till hösten registrera dig på horsemanager eller maila oss på This is a mailto link.

Skribent: David Nordlander