Vision, verksamhetsidé och värdegrund

Vision

Gyttorps Ridklubb ska hålla en hög kvalitet, präglad av kompetens och engagemang, på vår verksamhet, hästar och hästhållning och därmed bli ett självklart val när det gäller ridskola, tävling och privatuppstallning

Verksamhetsidé

Gyttorps Ridklubb ska bedriva en ridskola med hög kvalitet på utbildning och hästar på en välskött anläggning. Som elev ska du känna dig välkommen och få hjälp att utvecklas och nå dina egna mål utifrån din egen ambitionsnivå.

Vi vill arrangera tävlingar som håller hög standard, som uppskattas och där alla känner sig trygga och välkomna samt utveckla och erbjuda möjligheter för tävlingsintresserade inom ridklubben.

Vi utgår från ridsportens ledstjärnor och vår verksamhet ska kännetecknas av engagemang, ansvarstagande, kompetens och en god gemenskap där alla känner sig välkomna. Vi ska vara en förebild avseende god hästhållning och genom vänligt bemötande skapa en välkomnande atmosfär.

Värdegrund

Vi utgår från ridsportens ledstjärnor och vi ska vara en förebild avseende god hästhållning och personligt bemötande.

Det är viktigt att alla inom vår förening, det vill säga styrelse, ridlärare, övrig personal, medlemmar, aktiva barn och vuxna samt föräldrar tar ansvar för detta.

På Gyttorps Ridklubb är alla lika mycket värda!

• Vi hälsar på varandra, stora och små
  • Vi visar varandra hänsyn
  • Vi hjälper och bryr oss om varandra
  • Vi gläds med varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar
  • Vi använder ett vårdat språk i stallet och på sociala medier
  • Vi har nolltolerans mot mobbning och kränkningar
  • Vi har nolltolerans mot droger och alkohol

På Gyttorps Ridklubb är hästarna vårt gemensamma ansvar!

• Vi tar hand om och behandlar våra hästar väl
  • Vi är rädda om vår utrustning och vår anläggning
  • Vi håller ordning efter oss överallt på anläggningen
Uppdaterad: 08 MAR 2020 17:12 Skribent: Ove Östlund