Följ sidan "vägbeskrivning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Från Örebro, Åk R50 mot Falun. Sväng av mot Nora/Hällefors väg 244. Följ vägen mot Hällefors, efter ca 10km är du i Gyttorp. Vid fyrvägskorsning sväng vänster mot Gyttorp/Karlskoga väg 243, sväng därefter direkt höger mot sjön, följ skylt Orica reception. Efter ca300m passera över ett farthinder, fortsätt sedan ca 500m och sväng sedan vänster ner på en stor parkering, där väntar en parkeringsvakt.

Från Karlskoga, Åk väg 243 mot Nora. När du passerar Gyttorps Centrum åk över en bro, åk förbi två låga villor på vänster sida, sväng därefter vänster mot sjön, följ skylt Orica reception. Efter ca300m passera över ett farthinder, fortsätt sedan ca 500m och sväng sedan vänster ner på en stor parkering, där väntar en parkeringsvakt.

Från Hällefors, åk väg 244 mot Nora/Örebro. I Gyttorp vid fyrvägskorsning sväng höger mot Gyttorp/Karlskoga väg 243, sväng därefter andra höger mot sjön, följ skylt Orica reception. Efter ca300m passera över ett farthinder, fortsätt sedan ca 500m och sväng sedan vänster ner på en stor parkering, där väntar en parkeringsvakt.

OBS! Innan Du blir hänvisad en parkering skall Du uppvisa giltigt vaccinations intyg till personalen som tar emot dig.

Inga nyheter är skapade

E-post: gyttorpsridskola@gmail.com