Tävlingsgruppen

Tävlingsgruppen är ett koncept som vi på Gyttorps Ridklubb arbetat fram för att kunna erbjuda en unik möjlighet till utveckling hos våra ridelever.

I tävlingsgruppen rider eleverna en instruktörsledd lektion i veckan, varannan vecka rider de dessutom en hopplektion tillsammans med övriga deltagare. Tre dagar i veckan (fre-sön) rider och sköter eleven hästen på egen hand. Förutom ridning hör under dessa dagar även stalltjänst.

Elevcoach

När eleven blir antagen till tävlingsgruppen får denna en elevcoach. Denna coach kommer finnas behjälplig så väl som på hemmaplan för tex utvecklingssamtal, support och funderingar men även på den externa tävlingsplatsen.

Detta kan du som antagen elev i Tävlingsgruppen förvänta dig av oss på GRK:

• En dressyrlektion/vecka

• En hopplektion varannan vecka

• ”egen” häst fredag-söndag

• Elevcoach

• Medföljande coach på tävling.

• 1 clinic eller föreläsning /termin

• tre privatlektioner i dressyr/termin

• 1 privat träning för extern tränare/termin

Detta förväntar vi på GRK av dig som är antagen till tävlingsgruppen:

• du känner till och tillämpar ridsportens ledstjärnor vad gäller uppförande i stallmiljö och horsemanship.

• Du förväntas delta som funktionär på av GRK arrangerade tävlingar tilsammans med förälder/ansvarig.

• Du, med hjälp av dina föräldrar, kan transportera hästen till och från tävlingar vid borta

Uppdaterad: 28 FEB 2017 18:44 Skribent: Lina Hägg