Återbud och Uppsägning av plats.

ÅTERBUD / IGENRIDNING

Kan du inte komma till din ridning så skickar du ett sms till  072 722 50 57(ridskolan) eller 070 22 51 827 (Lina).

Igenridning innebär att ridning sker i annan likvärdig grupp som passar eleven.

Chans till igenridning endast om återbud lämnats senast kl. 12.00 samma dag.

Det är helt ok att lämna återbud för flera veckor fram i tiden i de fall man vet att man skall vara borta.

Vi erbjuder igenridning vid max två tillfällen / termin (om det finns plats i befintlig grupp).

Observera att igenridning sker i mån av plats. För att det skall finnas platser behöver vi Er hjälp med att meddela oss om Ni inte kommer. På så vis kan vi erbjuda tillfällen för igenridning!

UPPSÄGNING AV PLATS

Din plats i gruppen är ett tillsvidareabonnemang. Detta innebär att du måste säga upp platsen i det fall du inte vill fortsätta. Uppsägningen mailas till This is a mailto link

Uppsägning skall (för att inte behöva betala nästkommande faktura) ske senast två veckor innan nästkommande fakturatillfälle (eller senast sju dagar innan terminsstart).

Varje fakturatillfälle innehåller ex antal veckor.

GRK återbetalar ej inbetald ridavgift.

Uppdaterad: 17 JAN 2017 17:09 Skribent: Sara Bjarned