Weekendkurs fälttävlan

09 OKT 2019 17:30
25 - 27 oktober, om väder och underlag tillåter på terrängbanan, annars terränginspirerat i ridhuset
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 17:30

Anmälan på mail This is a mailto link senast 21/10 och anmälan är bindande.

Tränare: Annki Andersen Gerdin, B-tränare i fälttävlan och som utbildat ett flertal ekipage till 3* fälltävlan och högre samt många vinnare av stil-SM ponny

Fredag kväll: markarbete med träning av terrängposition

Lördag: dressyr i smågrupper, lunch, teori och träning av typhinder på terrängbana (eller ridhus)

Söndag: banhoppningsträning, lunch, teori och hoppning av terrängbana (ev. inomhus)

Kursavgift: 1990:- inkl lunch lördag & söndag

Hyra ridskolehäst: 500:-  (ska du hyra häst behöver du skriva längd och vikt i din anmälan och du måste rida lägst på märke IV nivå, dvs vara tävlingsmässig)

Uppstallning av egen häst: 250:- (enklare boxar i stor lada)

Sängplats: 200:- tillgång till dusch/toa och fullt utrustat kök, är du inte myndig måste ansvarig myndig person sova över med dig.

Minsta antal deltagare är 6 st och vi har begränsat med ridskolehästar och boxplatser så först till kvarn gäller. När du anmält får du svarsmail med uppgifter om hur betalning etc. ska göras och blir kursen inställd pga få deltagare meddelas detta direkt tisdag morgon 22/10.

Välkomna! Annki

Skribent: Annki Gerdin