Medlem 2018?

2018-01-08 14:45
Vill du bli medlem eller förlänga ditt medlemskap hos oss på Gyttorps ridklubb? Vi har nya rutiner för medlemsregistrering, läs mer här.
  • Uppdaterad: 2018-01-08 14:46

Från 2018 löser du ditt medlemskap hos oss via onlineportalen horsemanager.

Följ denna länk för att skapa dig en inloggning, välj därefter typ av medlemskap och välj faktura som betalsätt i din varukorg. Fakturan kommer sedan till din mail. Önskar du istället pappersfaktura finns det som ett tillval.

I och med ditt medlemskap har du nu fått en inloggning till GRK´s onlineportal, här kan du hålla koll på dina fakturor, ridabonnemang, lektioner mm.

Du som lektionsryttare har redan en inloggning, ditt medlemsakp för 2018 aktiveras när du bekräftar din plats för terminen, avgiften läggs på din första faktura.

Skribent: David Nordlander

Gyttorps RK, Finntorp 8