Vårterminen 2019

19 DEC 2018 09:27
Nu är julen snart här och 2018 lider mot sitt slut. Planeringen av vårterminen 2019 är i full gång och alla ridande hos oss har i dagarna fått en inbjudan till ridgrupp nästa termin. Läs mer om vt-19 här.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2018 09:27

Som ridande hos oss har du i dagarna fått en inbjudan till vt-19. Den är placerad i din varukorg i inloggat läge i horsemanager. Du har möjlighet att delbetala ridavgiften utan extra kostnad.

För att välja betalsätt och bekräfta din plats följ dessa steg:

• Följ denna länk för att logga in i horsemanager: https://horsemanager.se/pupils/sign_in?farm_id=534 (har du problem att logga in välj "glömt lösenord" och följ instruktionerna).
  • I inloggat läge klickar du dig fram till din varukorg där ridgruppen är placerad som ett förslag.
  • Välj antal delbetalningar under betalsätt eller välj att betala hela fakturan.
  • Oavsett om du väljer delbetalning eller hel faktura skickas de på mail 10 dagar innan förfallodatum. Du kan alltid logga in för att få en översikt över dina fakturor.
  • Om du väljer att inte göra ett val av betalsätt i inloggat läge i horsemanager inom 10 dagar kommer du faktureras för hela terminsbeloppet.

Vårterminen löper mellan v. 2 (terminsstart 7/1) tom v. 25 (terminsavslutning 20/6).

Terminen har inställda lektioner på följande dagar:

• Långfredag 19/4
  • Påskafton 20/4 (Lördag)
  • Annandag påsk 22/4 (Måndag)
  • Valborgsmässoafton 30/4 (Tisdag)
  • Första maj 1/5 (Onsdag)
  • Kristihimmelfärdsdag 30/5 (Torsdag)

Saknar du inbjudan i din mailbox? gå till inloggningen i horsemanager genom att följa denna länk: https://horsemanager.se/pupils/sign_in?farm_id=534

Skribent: David Nordlander