Lunchridning onsdagar vt-19

20 DEC 2018 15:06
Vi erbjuder lunchridning med start vt-19. Lunchridningen är till för dig som rider hästen i samtliga gångarter och har möjlighet att rida på dagtid. Max antal ekipage är 4 st. Bokning sker senast dagen innan i inloggat läge i Horsemanger.
  • Skapad: 20 DEC 2018 15:06

Ridningen kommer ske ett antal onsdagar under vt.-19, du kan Se tillgängliga datum i horsemanager.

Uppsittning sker kl 12.00. Observera att du på egen hand skall kunna iordningställa hästen för ditt ridpass

Vill du utnyttja ditt friskvårdsbidrag finns möjlighet att göra detta vid lunchridningen. Vi är anslutna till både actiway och epassi. Prata med David för mer information.

Kostnad :      306:- senior, 248:- junior

Välkommen med din anmälan!

Skribent: David Nordlander